Particular, vand la licitatie teren in CALARASI - Calarasi, teren alta destinatie

DATA
DESCRIERE
PRET
PROPRIETAR
2016-06-13 10:56:10
ID: 15943
Particular, vand la licitatie teren in CALARASI - Calarasi, teren alta destinatie

ofrojnë kredi në mes të veçantë dhe serioze Përshëndetje Z. dhe Znj Unë jam një individ dhe unë kanë kapital shumë të lartë për këtë arsye ju veçanti Italia, Zvicra, Kanadaja, Belgjika, Spanja, Franca, kudo unë ju ofrojmë një kredi prej 3,000 € € 7.000000 të gjithë personave të aftë për të shlyer atë me interes në 5% për çdo person i interesuar për të shkruar më, dikush jo serioze, mos e kuptojnë se unë nuk kërkoj për tarifat. tarifat e aplikimit dhe tarifat bankare janë të charge.juste tonë të
telefon: +334567893
email: rossicontat@gmail.com

teren alta destinatie
 
-
particular


Adresa dv. IP este 54.81.27.58